KWARTALNY HARMONOGRAM FORM WSPARCIA
za okres od 14.01.2017 r do 13.04.2017
Nazwa Beneficjenta: Stowarzyszenie Aktywnego Wspierania Gospodarki / Powiat Częstochowski / Zespół Szkół im. Władysława Szafera w Złotym Potoku |
|||||
Nr projektu: WND-RPSL.11.02.02-24-0441/16 |
Tytuł projektu: Nowa jakość kształcenia zawodowego w Zespole Szkół im. Władysława Szafera w Złotym Potoku |
||||
L.p |
Data/ Termin |
Miejsce/ (dokładny adres, nr sali) |
Godzina |
Tytuł/ Rodzaj realizowanego wsparcia |
Ilość uczestników |
1. |
31.01.2017 14.02.2017 28.02.2017 14.03.2017 28.03.2017 11.04.2017 |
Zespół Szkół im. Władysława Szafera w Złotym Potoku nr sali: 24 |
15.10-16.40 (wtorek) |
(Zad.- 4) Zajęcia dodatkowe specjalistyczne przygotowujące do egzaminu zawodowego w zawodzie: technik żywienia i usług gastronomicznych Grupa I |
5 |
2. |
30.01.2017 13.02.2017 27.02.2017 13.03.2017 27.03.2017 10.04.2017 |
Zespół Szkół im. Władysława Szafera w Złotym Potoku nr sali: 24 |
14.20-15.50 poniedziałek |
(Zad.- 4) Zajęcia dodatkowe specjalistyczne przygotowujące do egzaminu zawodowego w zawodzie: technik żywienia i usług gastronomicznych Grupa II |
8 |
3. |
06.02.2017 20.02.2017 06.03.2017 20.03.2017 03.04.2017 |
Zespół Szkół im. Władysława Szafera w Złotym Potoku nr sali: 33 |
15.10-16.40 poniedziałek |
(Zad.- 4) Zajęcia dodatkowe specjalistyczne przygotowujące do egzaminu zawodowego w zawodzie: technik żywienia i usług gastronomicznych Grupa III |
8 |
4. |
02.02.2017 09.02.2017 16.02.2017 23.02.2017 02.03.2017 09.03.2017 16.03.2017 23.03.2017 30.03.2017 06.04.2017 |
Zespół Szkół im. Władysława Szafera w Złotym Potoku nr sali: 31 |
08.00 – 8.45 (czwartek) |
(Zad.- 4) Zajęcia dodatkowe specjalistyczne przygotowujące do egzaminu zawodowego w zawodzie: technik hotelarz Grupa IV |
4 |
5. |
01.02.2017 15.02.2017 01.03.2017 15.03.2017 29.03.2017 |
Zespół Szkół im. Władysława Szafera w Złotym Potoku nr sali: 13 |
16.00-17.30 (środa) |
(Zad.- 4) Zajęcia dodatkowe specjalistyczne przygotowujące do egzaminu zawodowego w zawodzie: technik organizacji reklamy Grupa V |
5 |
6 |
06.02.2017 20.02.2017 06.03.2017 20.03.2017 03.04.2017 |
Zespół Szkół im. Władysława Szafera w Złotym Potoku nr sali: 27 |
14.30-16.00 poniedziałek |
(Zad.- 4) Zajęcia dodatkowe specjalistyczne przygotowujące z języka angielskiego zawodowego w zawodzie: technik żywienia i usług gastronomicznych Grupa I |
5 |
7. |
06.02.2017 20.02.2017 06.03.2017 20.03.2017 03.04.2017 |
Zespół Szkół im. Władysława Szafera w Złotym Potoku nr sali: 27 |
16.05.-17.35 poniedziałek |
(Zad.- 4) Zajęcia dodatkowe specjalistyczne przygotowujące z języka angielskiego zawodowego w zawodzie: technik żywienia i usług gastronomicznych Grupa II |
8 |
8. |
30.01.2017 13.02.2017 27.02.2017 13.03.2017 27.03.2017 10.04.2017 |
Zespół Szkół im. Władysława Szafera w Złotym Potoku nr sali: 27 |
15.10-16.40 poniedziałek |
(Zad.- 4) Zajęcia dodatkowe specjalistyczne przygotowujące z języka angielskiego zawodowego w zawodzie: technik żywienia i usług gastronomicznych Grupa III |
8 |
9. |
03.02.2017 10.02.2017 17.02.2017 24.02.2017 03.03.2017 10.03.2017 17.03.2017 31.03.2017 07.04.2017 |
Zespół Szkół im. Władysława Szafera w Złotym Potoku nr sali: 27 |
13.30-15.00 (piątek) |
(Zad.- 4) Zajęcia dodatkowe specjalistyczne przygotowujące z języka angielskiego zawodowego w zawodzie: technik hotelarz Grupa IV |
4 |
10. |
02.02.2017 16.02.2017 02.03.2017 16.03.2017 30.03.2017 |
Zespół Szkół im. Władysława Szafera w Złotym Potoku nr sali: 27 |
16.30-18.00 (czwartek) |
(Zad.- 4) Zajęcia dodatkowe specjalistyczne przygotowujące z języka angielskiego zawodowego w zawodzie: technik organizacji reklamy Grupa V |
5 |
Informacja
-
Zajęcia rozpoczną się w dniu 30.01.2017 r. (od 16-29 stycznia ferie zimowe)
Specjalista ds. rekrutacji i monitoringu
Mirosław Pietrzak